Web sitemize hoşgeldiniz, 25 Nisan 2024

2018 Uzman Çavuş Maaşları

2018 Uzman Çavuş Maaşları

Bildiğiniz üzere Türk Silah Kuvvetlerimizde uzman çavuşlarımız hizmetlerini başarıyla yerine getirmektedir. Uzman çavuşluk için ülkemizde yoğun talep bulunmaktadır. Bilhassa askerden sonra uzman çavuş olmak isteyen tezkere almış asker adayları bu yola başvurarlar.

Her ne kadar basit görevler gibi görünsede uzman çavuşlarımız ordumuzun bel kemiğini oluşturmaktadır. Profesyonel askerliğe yavaş yavaş geçildikçede sayıları hızla artmaktadır. Her meslek dalında olduğu gibi uzman çavuşluktada maaşlar önemlidir. Bu yazımızda 2018 uzman çavuş maaşları na detaylı bir şekilde değineceğiz.

2018 Zamlı Uzman Çavuş Maaşları

Devlet görevlilerinde olduğu uzman çavuşlarımızın maaşlarıda 6 ayda bir enflasyona göre artış göstermekte ve maaşlara zam yapılmaktadır. 2018 sene %4 civarında bir artış maaşlarda kendisini göstermiştir. Buna göre daha önce maaş almış olan çalışanlarımız eski maaşlarına %4 ekleyerek zamlı maaşlarını hesaplayabilirler.

Batıda Görevli Uzman Çavuş 2018 Maaşı: 3.500 tl dir.

Doğuda Görevli Uzman Çavuş 2018 Maaşı: 6.000 tl ye kadar çıkabilir(operasyonlara bağlı olarak)

Ayrıca ekstra yardımlar şu şekildedir.

Çalışmayan eşi olan personele ek olarak: 262,00 TL
Emekli eşi olan personele ek olarak: 30,44 TL
6 Yaşından küçük çocuğu olan personele: 77,11 TL
6 Yaşından büyük çocuğu olan personele : 49,97 TL olarak ek ücret ödemesi yapılır.

Unutulmaması gereken birşey vardır ki ülkemiz şartlarına göre iyi maaş sayılsa da herkesin yapabileceği bir iştir değildir. Bilhassa şu günlerde doğuda ve Suriyede operasyona katılan uzman çavuşlarımız başta tüm TSK personeline görevlerinde başarılar diliyoruz, Allah askerimizi muvaffak etsin. Uzman çavuşluk sabır ve dikkat gerektiren bir iştir.

 

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.